hond, kat, paard, knaagdier of vee
hond, kat, paard, knaagdier of vee

Lydia Vriend-Tump

Ga naar de inhoud

Lydia Vriend-Tump

Ik ben Lydia Vriend-Tump en Natuurgeneeskundig therapeut voor Dieren. In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Natuurlijke Geneeswijzen Noord-Nederland te Meppel.

Dieren zijn altijd heel belangrijk voor mij geweest. Als kind hielp ik al graag op de boerderij van mijn ouders in Edam en had al snel zelf een hele verzameling dieren onder mijn hoede. Na mijn studie Dier- en Veehouderij aan de HAS in Dronten kwam ik er achter dat ik graag praktisch met dieren wilde blijven werken. Ook de biologische landbouw en diergezondheidzorg trokken mij altijd al aan. Daarom ben ik in 2002 gestart met de opleiding tot Natuurgeneeskundig therapeut voor Dieren.

Natuurgeneeskundig therapeut voor Dieren
Natuurgeneeskundig therapeut

In mijn praktijk help ik dieren met uiteenlopende klachten op fysiek en emotioneel gebied en zie ik keer op keer hoe mooi en puur dieren op natuurlijke middelen reageren. Dit geeft mij veel voldoening in mijn werk als therapeut. Naast gezelschapsdieren behandel ik ook landbouwhuisdieren. Door mijn ervaringen van huis uit, mijn studie Natuurlijk Geneeswijzen, en mijn scriptie over de ziekte Blauwtong bij het schaap heb ik ook veel kennis op dit gebied.


Als gediplomeerd natuurgeneeskundig therapeut (licentie) ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging BCND.

Terug naar de inhoud